wait

Soldeerstation Weller

Professioneel solderen doet u met een soldeerstation van Weller. Wij van Muco-Amsterdam BV zijn de soldeerspecialist. Wij bieden soldeerbouten, soldeerstations van Weller voor conventionele elektronica tot materialen voor het solderen en reflowen van SMD techniek. Veilig en professioneel solderen doet u met de een galvanisch gescheiden en in temperatuur geregeld soldeerstation van Weller.

Ruime Keuze
U vindt de grootste keuze bij Muco-Amsterdam BV, de speciaalzaak in elektronica, componenten en soldeertechniek. Voor het professioneel kunnen solderen van elektronische onderdelen is een soldeerstation onontbeerlijk. Een greep uit onze soldeerstations, Weller WS81, Weller WTCP51, Weller W60C, Velleman en Ersa. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan losse soldeerboutenbouten, stiften pyropennen van Weller maar ook van Portasol. Voor SMD verwerking hebben wij ook de soldeerpasta, flux en verwerkingspipetten en pincetten op voorraad. Bekijk ons grote aanbod in de webshop en bestel wat u nodig heeft! Vrijwel alles is direct leverbaar!

Contactgegevens
Een soldeerstation van Weller, Velleman, Ersa oa bestelt u gemakkelijk en snel bij Muco-Amsterdam BV. Voor al uw opmerkingen en vragen over onze producten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via ons e-mailadres of het volgende telefoonnummer 020 6183781.

Bezoek daarnaast ook onze winkel, u kunt ons vinden aan de Burg. Roellstraat 32 te Amsterdam. Wij helpen u graag verder.Bekijk een van onze andere producten:

Meetinstrument - Led voeding 12v - Elektronica onderdelen winkel - Velleman kit - Velleman - UPC kabels - Trafo - Soldeerstation Weller